Wij accepteren iDeal, vooruitbetalingen en rembours.

Bestellen bij Badenwereld kan in een paar gemakkelijke stappen. Ga naar het product dat je wil bestellen toe, selecteer eventuele opties en voeg het gewenste aantal toe.

Klik op Afrekenen wanneer je de bestelling wilt plaatsen.

Ben je een Terugkerende klant (klik en log in) of wil je eenmalig je gegevens invullen (of een account laten aanmaken) vul dan eronder je gegevens in.

Selecteer  het factuuradres en het bezorgadres. Loop de stappen van het bestelproces door en controleer of alles klopt. Kies de betalingsoptie.

Je wordt nu naar de site van iDeal doorgestuurd waar de betaling afgerond wordt,  of je betaalt via een overschrijving.

Echter daardoor kan de levertijd langer worden. Je kunt ook kiezen om je bestelling via rembours te ontvangen. In dat geval rekenen we € 10,- aan administratie kosten.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Wanneer je een bestelling plaats bij Badenwereld krijg je altijd een bevestigingsmail hierover. (Deze mail is tevens je factuur en garantiebewijs.)

Indien je geen bevestigingsmail hebt ontvangen maar toch de bestelprocedure hebt afgerond, of wanneer je twijfelt of de bestelling correct geplaatst is stuur dan een e-mail naar info@badenwereld.be

Het is wel mogelijk telefonisch informatie op te vragen maar niet mogelijk telefonisch te bestellen. Om je bestelling te kunnen behandelen is het van belang dat je alle stappen van het bestelproces op de webshop doorloopt.  Badenwereld laat je bestellingen ook bezorgen in Duitsland. Hier zullen echter wel kosten voor in rekening gebracht worden.

Inwoners van nederland kunnen ons mailen, wij zullen je dan met onze nevenvestiging in nederland in contact brengen.