zwembad automatisatie 

bent u het beu om zelf elke week u ph/chloor te controleren en u filter te reinigen ?

dan bent u bij ons aan het juiste adres voor u gedeeltelijk of volledige automatisatie wij hebben verschillende systemen voor u in ons gamma.

om te beginnen kan u opteren voor een simpel ph/chloor welke ook zeer betaal baar is of u opteert voor een volledige systeem zoals hier onder ma alles is mogelijk neem vrijblijvend contact op voor meer info en prijzen. 

 

POOLCOP, AUTONOOM ONDERHOUD, VOOR EEN 100% LEUK ZWEMBAD

PoolCop, een complete analyse- en controleoplossing, bewaakt constant de toestand van uw zwembad en maakt het onderhoud ervan perfect onafhankelijk .
Of het nu gaat om watertemperatuur, verlichting, waterniveau, filterconditie, waterbalans en desinfectie, PoolCop verlost u van alle beperkingen en waarschuwt u in geval van een probleem in realtime. U hoeft niet te verhuizen, u bedient alles op afstand.

Inderdaad, gebouwd met en rond een betrouwbare automatische klep, is PoolCop het eerste en enige apparaat dat filtratie vervangt als een inleiding tot kwaliteitswater.
Deze aanpak resulteert in water van betere kwaliteit met minder chemicaliën, een lager energieverbruik en veel minder inspanning. PoolCop ontving zo de prijs “Eco Attitude: Innovatie in zwembadonderhoudsapparatuur”.

Het enige wat u hoeft te doen is een bad nemen!

frequentie gestuurde pompen 

de nieuwe Trent tegenwoordig is ook een frequentie gestuurde pomp hierdoor gaat u aan een lagere snelheid filteren wat u filtersysteem alleen ma tegoeden komt  en u kan dubbel zo lang filteren aan de zelfde energie kost wat uiteraard super makkelijk is in combinatie met warmtepomp en zonnecollector deze