Veelgestelde vragen

Wij hopen u met deze uitleg een beter beeld te hebben gegeven in het woud van termen en synoniemen die gebruikt worden voor een spa en bad. Bent u geïnteresseerd in een Spa bad? Dan nodigen wij u van harte uit om een kijkje te nemen in ons assortiment. Wij weten zeker dat wij u kunnen helpen. Hieronder vind u veelgestelde vragen (FAQ).

 

jacuzzi verhuur hoe gaat het in zijn werk wat moet je weten

- jacuzzi staat bij ons vast op de aanhang wagen en kan daar dus niet af  (zie uitzondering onderaan )

-breedte van de aanhanger is 2.10 m en lengte 3 m dus doorgang van 2.10 m noodzaakelijk  er staat een opstapje op aanhanger 

- bedoeling is wel dat deze zelf afgehaald en terug gebracht worden u hebt hiervoor geen speciaal rijbewijs voor nodig kan met elke auto met trekhaak gewict van aanhanger + jacuzzi is 750 kg ( totaal gewicht inclusief water 2000 kg hou daar dus wel rekening mee bij plaatsing u terras 

- werking eens thuis aangekomen duwt u de jacuzzi op zijn plaats laat de pootjes zakken plaatst het steuntje  en u vuld jacuzzi met water eens vol steekt u de stekker in een voledig vrij en voeldoende afgezekerd stopcontact van min 16 amp na 12 tal uur is deze op temperatuur een kan u genieten. na het genot kraan openzeten laten leeglopen poetsen pootjes terug indraaien en klaar 

- uitzonderingen 

het is echter mogenlijk om jacuzzi op de grond te laten plaatsen maar enkel wanneer u opteerd voor levering mits meerprijs echter blijft de daargang van 2.10 m noodzaakelijk

 

Hoe kan ik mijn spa het beste onderhouden?

 

 

Het onderhoud hebben wij zo eenvoudig mogelijk gemaakt maar het is wel belangrijk dat u dit regelmatig doet. U geniet immers veel meer van uw massage bubbelbad/ Spa/ Jacuzzi/ Whirlpool als deze schoon en fris is.

Onderhoud uw Badenwereld Spa/ Jacuzzi/ Whirlpool regelmatig, dan is het een kleine moeite, U geniet meer en u verlengt de levensduur van uw massage bubbelbad.

Uitgaande van het onderhoud voor een Badenwereld Spa in combinatie met de waterbehandeling van spa-clarity of Aquafinesse.

Andere merken en andere waterbehandeling middelen/systemen kosten aanzienlijk meer tijd en u heeft veel meer onderhoudsproducten nodig met als gevolg dat u minder geniet meer tijd kwijt bent aan het onderhouden van uw bad met hogere kosten!

Wekelijks onderhoud hooguit 10 minuten:

  • wekelijks filter omwisselen, schoon filter in het bad, gebruikte filter in de wasmachine, zie Estelle
  • wekelijks geïsoleerde deksel/ Spa-cover binnenzijde schoonmaken
  • wij adviseren spa-clarity of Aquafinesse, om de week de juiste dosering aan het water toevoegen zie verpakking fles
  • bovenrand Acryl schoonmaken(Acryl boven de waterlijn en buitenrand)

Maandelijks onderhoud:

  • buitenzijde geïsoleerde deksel/ Spa-cover schoonmaken/ behandelen
  • kunststof ombouw schoonmaken/ behandelen

Jaarlijks onderhoud (vraag naar ons service contract)

  • water verversen
  • leidingen reinigen(met speciale reiniger)
  • jets reinigen
  • gehele Spa/ massage bubbelbad/ Jacuzzi/ Whirlpool inspecteren en controleren

 

Wat zijn de onderhoudskosten van een spa?

De meeste onderdelen zijn onderhoudsarm en worden vervangen wanneer ze versleten zijn. Een jaarlijkse controle en grondige schoonmaak is al voldoende. Met name het reinigen van de leidingen is erg belangrijk voor uw gezondheid en levensduur van het bad en dat is de reden dat wij onze reinigingsmiddelen adviseren. Met een unieke werking zodat ook de leidingen schoon en vrij blijven van bacteriën. Klik hier voor onze artikelen in de webshop.