Het te besteden budget zal als een belangrijke factor meespelen voor de te kopen spa.

Heeft u 1500 euro voor een whirlpool in gedachte, dan hoeft u niet te kijken naar een super-de-luxe model a 12.000 euro.

onze eigen Badenwereld spa’s zijn reeds voorzien van vele extra comfort verhogende opties, zoals  fonteinen, waterval en led verlichting.

Maar er zijn vaak nog vele andere opties mogelijk.

Onze baden zijn zoals u zelf kunt zien zeer voordelig ten opzichte van andere merken.

Badenwereld levert Jacuzzi’s met Aristech acrylics en Balboa besturing (net zoals de allerduurste baden)

De bijna onverwoestbare kuipen met perfecte moderne ergonomische vormgeving zijn van het Amerikaanse Aristech Acrylics. Dit gerenommeerde bedrijf levert aan veel bekende spa merken haar producten en ook Badenwereld baden zijn van dit materiaal gemaakt.

Het ingebouwde besturingssysteem is van het meest gebruikte en bekende Amerikaanse bedrijf Balboa Water Group, het meest betrouwbare en nagenoeg storingsvrije systeem op de markt.

Krachtige kwaliteits pompen en inox jets zijn standaard evenals  de 2 jaar garantie op de kuip en onderdelen!

Alle bubbelbaden en jacuzzi’s van Badenwereld zijn samengesteld van de beste onderdelen en beste materiaal keuze waarbij niet is bezuinigd is op de kwaliteit van de Spa.

Het beknibbelen op een goede isolatie, kan een slecht idee zijn. Een slecht geïsoleerde Spa kan u na een jaar al meer aan energie en verwarming gekost hebben, dan u een duurder model gekocht zou hebben.

Let ook op bij de geoffreerde prijs meegeleverd wordt. De aanschafprijs van een spa is niet gelijk de totaalprijs. (lees lokkertjes) Wat zijn de meerkosten voor aflevering en installatie? Zijn er nog extra aan te schaffen dingen nodig? Neem ook deze factoren met bijbehorende prijzen mee om een goede vergelijking voor uzelf te kunnen maken.