Retourneren

Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier of telefonisch voor aanmelding en afhandeling van de retourzending.

Wanneer je na bestelling toch wilt afzien van je bestelling dan kun je deze tot 14 dagen na verzending retour zenden. Je aankoopbedrag zal teruggestort worden op je rekening na ontvangst en controle van de retourzending.

Houdt er wel rekening mee dat het product niet beschadigd/gebruikssporen heeft/geinstalleerd/verlijmd/gebruikt is en in originele verpakking dient te worden opgestuurd (indien redelijkerwijs mogelijk).

We kunnen een deelvergoeding uitkeren, of een retour weigeren indien er niet aan de voorwaarden wordt voldaan. Retourkosten zijn voor de aanvrager, tenzij anders overeengekomen.

Service

Service vinden wij vanzelfsprekend. Badenwereld is geheel zelfstandig en heeft niets te maken met franchise voorschriften of regels, u doet dus zaken zoals met een ‘kleine’ ondernemer: snel en vakkundig zonder tussenschakels.

Wij vinden het belangrijk om in eigen beheer en met vaste partners u van de hoogste service te kunnen bedienen.Wij zoeken met u altijd naar een oplossing, een tevreden klant is immers onze eerste prioriteit!