welke kleur ?

 

De kleur is natuurlijk afhankelijk van uw eigen smaak.

Interieur, dat is de Acryl binnenzijde van het massage bubbelbad of Jacuzzi. De kleur is alleen zichtbaar wanneer het bad open is en wanneer u in het bad zit.

Op voorraad zetten wij de meest gangbare en moderne kleuren (Zwart of wit gemarmerd en grijze omkasting en cover) deze past vrijwel overal bij.

Het is ook mogelijk om voor andere kleur te kiezen, Uni of gespikkelde, gemarmerd in alle kleuren is mogelijk. Op aanvraag leveren wij deze uiteraard ook aan, het goedkoopste voor u is deze dan te bestellen waarbij hem mee laten komen met onze reguliere bestellingen. Maar wilt u hem snel hebben dan kunnen wij hem ook speciaal voor u verschepen.

Exterieur, de ombouw rondom aan de buitenzijde van het bad. Dit gedeelte is het meest in het zicht en moet dus goed bij de omgeving passen op het moment wanneer u het bad koopt maar het liefst ook in de komende jaren.

Afdekking / cover, de Badenwereld Spa/Jacuzzi/Whirlpool of bubbelbad wordt afgedekt door middel van een in 2 delen opvouwbare zeer goed geïsoleerde deksel, de kleur van deze deksel/ spa-cover bepaalt dus net als de ombouw van het bad het aanzicht. Zorg dat u de kleur van de ombouw en de isolatie deksel goed op elkaar en de omgeving afstemt. De kleur van de binnenzijde hoeft er niet volledig bij aan te sluiten omdat deze niet zichtbaar is als het bad is afgesloten.